document iconKennispoort regio Zwolle

Kennispoort helpt u om innovaties realiseren. Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen bij Kennispoort concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen.

Samenwerken aan innovatie

Innovatie vraagt om strategische samenwerking en partnerschap. Daarvoor is het belangrijk dat u de juiste partners vindt. Kennispoort begeleidt innovatieve ondernemers van idee tot realisatie. Dat doen zij door het geven van advies en het leggen van verbindingen tussen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid. Kennispoort maakt dat netwerk voor u bereikbaar.

Creëer kansen

Kennispoort biedt een betrouwbaar platform waar deskundigen de ondernemers met kansrijke innovaties professioneel begeleiden van idee tot realisatie. Vragen over kunststoffen en health worden in samenwerking met het Polymer Science Park en het Health Innovation Park verder geholpen.

Voor ondernemers die verder willen

Deel uw idee, plan, product of vernieuwing met Kennispoort. Of stel uw vraag aan de innovatie adviseurs, bijvoorbeeld tijdens een van de vele verschillende bijeenkomsten die Kennispoort organiseert. Leer van andere bedrijven, vind informatie om uw innovatie te verbeteren en bekijk financieringsmogelijkheden op de website van kennispoort.

Regio Zwolle

De Regio Zwolle is een licht en flexibel bestuurlijk samenwerkingsverband van 20 gemeenten en 4 provincies.

Naast de overheid zijn ook ondernemers, onderzoek & onderwijs en maatschappelijke organisaties vertegenwoordigd in de regio Zwolle. De basis voor de samenwerking ligt in het versterken van de regionale economie. De gemeente Raalte is op meerdere thema’s actief, zoals algemene economische ontwikkeling, agri & food, infrastructuur en vrijetijdseconomie. Voor meer informatie over de achtergronden van de regionale samenwerking, de regionale agenda, evenementen en nieuwsitems: www.regiozwolle.info.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via