Juridisch adviseur grondzaken en vastgoed

"Raalte groeit. Groei jij mee?"

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Juridisch adviseur grondzaken en vastgoed

Aan het werk

Vanuit jouw juridische expertise ben je betrokken bij het strategisch ontwikkelen en onderhandelen rondom grond en vastgoed waarbij de gemeente een rol heeft. Dit zijn de fysieke plekken waar de toekomst van Raalte vorm krijgt en waar de gemeente het best mogelijke wil doen voor inwoners en ondernemers. Jij bent onze adviseur, sparringpartner en de bouwer van overeenkomsten. Dat betekent in de praktijk een nauwe betrokkenheid bij transacties en juridische begeleiding in elke fase: van advies aan onze bestuurders en projectleiders tot onderhandeling en correcte stukken bij intentie, samenwerking en koop of pacht. Je bent deel van verschillende teams en verbanden en je werk is ook duidelijk gericht op de verbinding binnen-buiten. Je hebt contact met allerlei partners in projecten, makelaars, notarissen en inwoners. Je zorgt ook voor het juridische werk in procedures als partijen en de gemeente er een keer niet met elkaar uitkomen. Naast de grote ontwikkelingen heb je ook regelmatig een taak bij kleinere lokale vragen. Een breed pakket, waarbij we dankzij jouw expertise en aanpak waar nodig beter beleid maken en onze positie en mogelijkheden zo goed mogelijk inzetten voor de samenleving.

Zo zien we jou

Jouw publiek- en privaatrechtelijke vakmanschap op grond, vastgoed en gebiedsontwikkeling staat buiten kijf. Je hebt een hbo+ achtergrond, kent het werkveld al jaren, laat je niet snel uit het veld slaan en durft te staan voor jouw advies. Je spreekt en schrijft duidelijk taal en combineert een nauwkeurige werkstijl met pragmatisme en resultaatgerichtheid. Met jouw houding ‘hoe kan het wél’ wil je altijd onderdeel zijn van de oplossing. Je haalt er plezier uit om die oplossing samen mogelijk te maken, ook al is de zaak complex. Jouw manier van communiceren is open en verbindend, ongeacht de situatie of verhoudingen aan tafel.

Zo kom je bij ons

Je komt 32 - 36 uur in de week bij ons werken. We belonen jou vanuit schaal 10. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór dinsdag 21 mei via het sollicitatieformulierexterne-link-icoon. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 23 mei. Wil je nu al even contact? Bel of mail met Marlon Hallink, 0572-347854, marlon.hallink@raalte.nl.