Inschrijving drie bouwkavels voormalige Hartkampschool gestart

De inschrijving voor de drie bouwkavels op de plek van de voormalige Hartkampschool in Raalte is gestart! De kavels zijn gelegen nabij de Hartkampweg, tussen de Saffraan en Majoraan. Het betreft kavels voor de bouw van drie geschakelde levensloopbestendige woningen. De gemeente organiseert op woensdagavond 12 februari een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst op 12 februari vertelt de gemeente meer over het plan en het uitgifteproces. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het HOFtheater. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 26 februari.

Uitgifteavond

De kaveluitgifte vindt op dinsdag 3 maart om 19.30 uur in het HOFtheater plaats. Aan de hand van een loting wordt bepaald wie er daadwerkelijk mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Meer informatie