Informatiebijeenkomst CPO-kavels in nieuwbouwplan Molenwijk in Heino

09 maart 2023
Algemeen

De gemeente Raalte geeft in nieuwbouwplan Molenwijk twee CPO-kavels uit voor de bouw van 18 woningen. Op woensdag 29 maart is er een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden, spelregels en het uitgifteproces. Belangstellenden zijn om 19.30 uur van harte welkom bij Bij Ne9en in Heino. Aanmelden kan via www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Naast rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen biedt de nieuwe wijk op twee plekken ruimte voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bij CPO komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groep starters, senioren of een groep mensen die duurzame woningen willen ontwikkelen.

Vernieuwende woonconcepten

Het gaat om één kavel van 1.999 m2 voor tien woningen en één kavel van 1.711m2 voor acht woningen. De kavels zijn een aanvulling op de reguliere kavels in het nieuwbouwplan. Wethouder Alexander Kreule: “Op deze plekken is ruimte voor andere soorten woningen, zoals kleinere betaalbare woningen of een vernieuwd woonconcept. Het is een unieke kans om samen met anderen je droomhuis te ontwikkelen én bouwen.”

Meer informatie

Je kunt je als individu aanmelden voor een van de twee CPO-kavels. De gemeente regelt een procesbegeleider die de deelnemers begeleidt tot het vormen van een CPO-groep. Ga voor meer informatie over de CPO-kavels en nieuwbouwplan Molenwijk naar www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via