Gemeentehuis alleen op afspraak geopend vanwege coronavirus

Let op!

Het gemeentehuis is op donderdag 17 juni 2021 telefonisch niet bereikbaar van 13.00 uur - 17.00 uur.

Afspraak

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis? De gemeente Raalte vraagt u om tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen. In de publieke ruimtes van het gemeentehuis, de gemeentewerf en bij huisbezoeken dragen ook alle medewerkers van het gemeentehuis een mondkapje.

Burgerzaken

Het gemeentehuis is iedere werkdag tussen 08.30 en 13.00 uur en elke dinsdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur geopend. Daarbij geldt: alleen op afspraak. U kuntĀ online een afspraak maken. In de middag (na 13.00 uur) is het gemeentehuis gesloten voor publiek.

Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van uw afspraak, zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd binnen zijn.

Er zijn voldoende maatregelen getroffen om het gemeentehuis veilig en volgens de maatregelen van het RIVM te kunnen bezoeken. Uiteraard vragen we u om bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Veel zaken kunt u ook digitaal regelen, zoals een verhuizing doorgeven en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen.

Tijdelijke Europese regeling geldigheid rijbewijzen

Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om het rijbewijs tijdig te verlengen. Daarom heeft de Europese Commissie besloten dat er een tijdelijke Europese regeling geldigheid rijbewijzen komt.

Sociaal Loket

Het Sociaal Loket en Omgevingsloket zijn telefonisch bereikbaar.

Gemeentewerf

De gemeentewerf is gesloten voor publiek.

Meer informatie

U kunt ons bereiken op het algemene nummer 0572 347 799.