asbestdak

In één dag een gezond dak tijdens de Week van de Asbestvrije Schuur

Heb je een kleine schuur met een dak van vóór 1994? Als het dak van golfplaten is, kan het asbest bevatten. De Week van de Asbestvrije Schuur van 12 t/m 18 september is hét moment om je asbestdak te vervangen.

Ook dit jaar doet de gemeente Raalte weer mee aan de landelijke actieweek. Tijdens deze week krijg je als inwoner extra hulp om van je asbestdak af te komen. Je krijgt een gratis veiligheidspakket, zodat je het asbest veilig kunt verwijderen. Ook komt een Asbest Service Salland van tevoren langs om je tips te geven. Na afloop haalt de saneerder de goed ingepakte asbestplaten op.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de actieweek? Maak dan ruim van tevoren een melding op www.omgevingsloket.nl. Binnen vijf werkdagen ontvang je een acceptatiebrief van de Omgevingsdienst IJsselland. Met deze brief kun je je aanmelden voor de Week van de Asbestvrije Schuur via asbestdaken@raalte.nl. Vermeld daarbij je contactgegevens en sluit een kopie van de acceptatiebrief bij. Asbest Service Salland neemt vervolgens contact met je op.