Hulp bij schulden

Lukt het niet om geld- of schuldproblemen zelf op te lossen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door je te melden via het aanvraagformulierexterne-link-icoon met je DigiD. Heb je nog geen DigiD? Dan kun je die opvragen op www.digid.nlexterne-link-icoon. Bij het aanmelden beantwoord je een aantal vragen. Binnen 5 werkdagen wordt een afspraak met je gemaakt.

Ben je beschermingsbewindvoerder en wil je schulddienstverlening voor jouw cliënt aanvragen?

Meld als bewindvoerder zelf de cliënt aan. Een cliënt kan zich niet persoonlijk bij ons aanmelden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aanvragen.participatie@raalte.nl. Vermeld in de e-mail dat het gaat om een aanvraag schulddienstverlening. Daarnaast verzoeken wij je om de volgende gegevens te vermelden in de e-mail: naam, adres en geboortedatum van de cliënt. Binnen 5 werkdagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op: 

  • Stuur een e-mail naar: sociaalloket@raalte.nl
  • Bel naar: Tom de Boer, 06 205 515 24 of Lilian Hultink, 06 239 405 60 
  • Dreigt het gas of elektra te worden afgesloten of word je uit huis gezet? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Of meld je aan via het aanvraagformulierexterne-link-icoon met DigiD. Na de aanmelding bellen we je binnen 1 werkdag op.