Het coronavirus: informatie voor ondernemers

De gevolgen van het coronavirus zijn groot. Er zijn verschillende (tijdelijke) regelingen om ondernemers te ondersteunen. Wij hebben de regelingen voor u ingedeeld in tegemoetkoming in inkomsten en salarissen, uitstel van betalingen en versoepeling van kredieten. Per regeling staat vermeld voor wie de regeling geldt en waar u de regeling aan kunt vragen.

Heeft u een vraag aan de gemeente? Wij staan voor u klaar. U kunt contact opnemen met: 

Accountmanagers

  • Pieter Nijland (06 - 1023 3348) 
  • Aniek Spronk (06 - 8359 7596)

Vrijetijdseconomie

  • Paul Kruiper (06 - 1322 6114)
  • Vincent Breen (06 - 1028 9796)

Inkomensondersteuning voor zelfstandigen

Tegemoetkoming inkomsten en salarissen >

inkomsten en salarissen

Hier vindt u informatie over regelingen over tegemoetkoming in inkomsten en salarissen, zoals de Tijdelijke Overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) en Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS).

Uitstel belastingen >

Uitstel belastingen

Hier vindt u informatie over uitstel van belastingen, zoals uitstel van belastingbetaling, toeristenbelasting en gemeentelijk belastingen.

Versoepeling kredieten >

versoepeling kredieten

Hier vindt u informatie over versoepeling van kredieten, zoals Verruiming Borgstelling MKB, Garantie Ondernemingsfaciliteit (GO-regeling) en Borgstellingskrediet Landbouw.

Specifieke vragen rondom het coronavirus >

specifieke vragen rondom het coronavirus

Hier vindt u een overzicht van verschillende organisaties waar u met specifieke vragen rondom het coronavirus terecht kunt, zoals het coronaloket van de Kamer van Koophandel.