Nomineer: Twee Goudhaentjes voor 2020

Het is weer zover! Vanaf nu kun je je Goudhaentje voor 2020 nomineren. Omdat dit jaar vanwege corona een bijzonder jaar is, hebben we besloten om twee Goudhaentjes uit te reiken. Een gewoon Goudhaentje én een Goudhaentje voor een initiatief rondom corona.

Ken jij in jouw omgeving een initiatief waar je ontzettend trots op bent, of een groep mensen die iets unieks doen voor de samenleving in Raalte? Nomineer ze dan.

Waarom twee Goudhaentjes

Aan het begin van dit jaar hebben we rondom de uitbraak van het coronavirus ontzettend veel mooie dingen zien gebeuren in onze gemeente. Sommige initiatieven waren tijdelijk, andere projecten lopen nog steeds. Het mooiste initiatief rondom corona willen we belonen met een speciaal Goudhaentje!

Daarnaast reiken we natuurlijk ook het gewone Goudhaentje uit aan een bijzonder initiatief.

Je Goudhaentjes nomineren

Je kunt je Goudhaentjes tot en met 14 november nomineren via onderstaande pagina’s:

Een gewoon Goudhaentje nomineren

Een Goudhaentje in coronatijd nomineren.

Op deze pagina’s lees je ook hoe het zit met de criteria voor de Goudhaentjes.

Prijzen

Uit alle nominaties kiest een jury drie finalisten voor het gewone Goudhaentje en drie finalisten voor het Goudhaentje voor een initiatief rondom corona. De finalisten maken kans op een 1e, 2e en 3e prijs van respectievelijk 1000,-, 500,- en 250,- euro.

Vanaf midden december kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete finalist. In januari, tijdens de (alternatieve) nieuwjaarsreceptie worden de prijswinnaars bekendgemaakt.