Is het gemeentehuis open?

Burgerzaken

Het gemeentehuis is iedere werkdag tussen 08.30 en 13.00 uur en elke dinsdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur geopend. Daarbij geldt: alleen op afspraak. U kunt online een afspraak maken. In de middag (na 13.00 uur) is het gemeentehuis gesloten voor publiek.

Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van uw afspraak, zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd binnen zijn.

Er zijn voldoende maatregelen getroffen om het gemeentehuis veilig en volgens de maatregelen van het RIVM te kunnen bezoeken. Uiteraard vragen we u om bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Veel zaken kunt u ook digitaal regelen, zoals een verhuizing doorgeven en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Dit geldt alleen voor Burgerzaken.

Tijdelijke Europese regeling geldigheid rijbewijzen

Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om het rijbewijs tijdig te verlengen. Daarom heeft de Europese Commissie besloten dat er een tijdelijke Europese regeling geldigheid rijbewijzen komt. Door deze regeling kunnen mensen binnen Europa tijdelijk blijven doorrijden met hun verlopen rijbewijs.

Sociaal Loket en Omgevingsloket

Het Sociaal Loket en Omgevingsloket zijn telefonisch bereikbaar. De gemeentewerf is gesloten voor publiek. U kunt ons bereiken op het algemene nummer 0572 347 799. Heeft u klachten en kan uw bezoek niet worden uitgesteld? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0572 347 799.