Gemeente start met verkoop 17 kavels De Veldegge in Heeten

26 september start de gemeente Raalte met de uitgifte van 17 vrije kavels in de 2e fase van  nieuwbouwplan De Veldegge in Heeten. Het gaat om zeven kavels bestemd voor een vrijstaande woning, zes kavels voor een twee-onder-één-kapwoning en vier kavels voor een rijwoning. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Kopers mogen, samen met de medebouwers, zelf een architect en aannemer kiezen.

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 26 september 2018 inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. Inschrijven kan tot en met 10 oktober 2018.

Informatieavond

Op donderdag 4 oktober 2018 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn welkom om 19.30 uur in Kulturhus Trefpunt in Heeten.

Tijdens deze informatieavond is er extra aandacht voor duurzaam bouwen. Er zijn diverse adviseurs aanwezig die belangstellenden graag informeren over aardgasloos en energiezuinig bouwen.

Uitgifteavond

Op dinsdag 16 oktober 2018 om 19.30 uur vindt in het Trefpunt in Heeten de kaveluitgifte plaats. De uitgifte gaat via loting.

Informatie

Meer informatie over de kavels is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Vragen?

Neem contact op met Marlon Hallink of Linda Bruggink via e-mail info.bouwkavels@raalte.nl of telefoonnummer 0572 347 799.