Verlichting / verkeerslichten

Voor het vervangen van een kapotte lamp in een lantaarnpaal wordt een hoogwerker gebruikt. De hoogwerker is 1 dag in de week beschikbaar en daarom wordt er volgens een schema gewerkt. In het schema zijn 5 routes opgenomen, waarmee de hele gemeente bereikt wordt. Na uw melding kan het dus maximaal 5 weken duren voordat de lamp vervangen wordt.

Vermeld bij de aanvullende omschrijving van de locatie het nummer van de lantaarnpaal. U vindt dit nummer op enige hoogte aan de straatzijde van de lantaarnpaal.

Meldingsformulier

Via Meldpunt Openbare Ruimte geeft u de melding door aan de gemeente.

Als er schade is aan een lantaarnpaal, waardoor er direct gevaar is, bel dan direct met het gemeentehuis (0572) 34 77 99. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden met de storingsdienst. Meldt hierbij het nummer van de lantaarnpaal. U vindt dit nummer op enige hoogte aan de straatzijde van de lantaarnpaal.

Als er geen direct gevaar is, kunt u dit melden via het meldingsformulier.

Meldingsformulier

Via Meldpunt Openbare Ruimte geeft u de melding door aan de gemeente.

De verkeerslichten worden beheerd door Rijkswaterstaat (kruisingen met N35) en de provincie (N348). Storingen kunt u doorgeven via het meldpunt van de Provincie Overijssel, telefoonnummer (038) 425 24 23.