adult iconFinancieel adviseur

“Door jouw werk draag je bij aan een financieel gezonde gemeente”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en daadkrachtig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar we ons samen inzetten voor onze inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een:

Financieel adviseur

Dit doe jij voor ons

Binnen Raalte spelen grote transitie opgaven. Denk hier aan de groei van de gemeente Raalte, leefbare en toekomstbestendige dorpen en wijken en een toekomstbestendig buitengebied. Als financieel adviseur draag jij concreet bij met advies en oplossingen voor financiële vraagstukken. Hierin ben jij de meedenkende en betrokken businesspartner en de kritische bewaker van de kaders. Daarnaast lever je een bijdrage aan de Planning en Control documenten en ondersteun je de budgethouders

Dit ben jij

Jij bent een échte professional op het gebied van overheidsfinanciën en je kan in duidelijke taal je financiële advies overbrengen op managers, beleidsadviseurs, projectleiders en andere belanghebbenden. Je staat sterk in je schoenen, je zoekt van nature verbinding met je collega’s en bent op samenwerking gericht. Jij bent enthousiast en gedreven om iets te betekenen voor de gemeente Raalte. Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak in de richting van bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde.

Dit krijg jij van ons

Bij ons krijg jij de kans om je kennis van financiën in te zetten voor maatschappelijk relevante doeleinden. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. Bekijk wat we bieden.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 32 tot 36 uur in de week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond vanuit functieschaal 10, € 3.396,00 tot € 5.009,00 bruto. Heb je zin om op de koffie te komen? Stuur jouw CV en motivatiebrief vóór donderdag 12 oktober via de digitale sollicitatielink. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 19 oktober. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Chris ten Have 0622991121 of Henry van Rossum 0620226311

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via