default iconFairtrade

Gemeente Raalte is één van de 85 Fairtrade Gemeenten in Nederland. We zetten ons samen met winkels, bedrijven en instellingen in voor meer eerlijke handel. Op deze kaart  of lijst vind je de deelnemers in onze gemeente.

Wat is Fairtrade?

Fairtrade zorgt ervoor dat producten onder eerlijke handelsvoorwaarden worden verhandeld met respect voor mens en milieu. De boeren en producenten ontvangen een eerlijke beloning voor hun werk. Ook zorgt Fairtrade voor langdurige handelsrelaties, zodat de boeren en producenten kunnen investeren in zichzelf, hun familie en de gemeenschap waarin zij leven. Op de website van Fairtrade Nederland vind je meer informatie over Fairtrade.

Ga voor meer informatie over het keurmerk Fairtrade Gemeente naar de website van Fairtrade Gemeente.

Aanmelden

Draag je Fairtrade ook een warm hart toe en wil  jij je aanmelden? Of heb je vragen over hoe je mee kunt doen? Neem dan contact op met de werkgroep Fairtrade Gemeente Raalte via fairtradegemeente@raalte.nl. De werkgroep bestaat uit medewerkers van de wereldwinkels in Raalte en Heino, een raadslid en wordt ondersteund door een ambtenaar.

Kaart

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via