default iconErfcoach

Babke Roeterdink en Niek Oude Scholten zijn onafhankelijke erfcoaches in de gemeente Raalte. Zij ondersteunen erfeigenaren met vragen, problemen of ideeën met het oog op de toekomst van het erf, het bedrijf en de combinatie werk/privéleven. Hoe klein of groot die vraag of wens ook is. De erfcoaches zijn volledig onafhankelijke en neutrale gesprekspartners, zonder agenda of opdracht. Eventueel kunnen zij je ook doorverwijzen naar andere partijen bij thema’s rondom bijvoorbeeld agrarisch ondernemen, veiligheid of sociale knelpunten. De gesprekken zijn gratis.

In gesprek met een erfcoach

Erfeigenaren kunnen met allerlei vragen bij een van de erfcoaches terecht. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over het vergroenen van het erf, veiligheid, duurzaamheid maar ook over vragen rondom bedrijfsontwikkeling en opvolging, asbestsanering of sociaal emotionele vragen. Op de website Digitale Erfcoach is alle informatie per thema op een rij gezet. 

Nadenken over de toekomst

De erfcoaches helpen agrariërs en inwoners met erven om de kansen en mogelijkheden op een rijtje te zetten en te kijken welke stappen men hiervoor kan zetten. Erfcoach Babke Roeterdink: “Het valt niet mee om ideeën voor jouw erf te realiseren of veranderingen in jouw bedrijf tot stand te brengen. Samen met jou kijken we naar wat nodig is en welke kansen er zijn. Ik ben ook op de hoogte van regelingen en subsidies en kan je verwijzen naar het juiste loket.”

  Zet de eerste stap en neem contact op!

  Wil je graag met de erfcoach spreken over de toekomst van jouw bedrijf of erf? Zet dan nu de eerste stap en bel of mail een erfcoach:

  Contact met de gemeente

  Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

  Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

  Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

  Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

  Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

  Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

  Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

  Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

  Social Media

  De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

  Wij zijn bereikbaar via