Energieloket Salland

Wel of geen zonnepanelen? Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp? Veel mensen lopen met vragen over energiebesparing rond. Maar, waar begint u? Om woningeigenaren te helpen hebben gemeenten, provincies en de rijksoverheid energieloketten in het leven geroepen. In de gemeente Raalte kennen we het Energieloket Salland.

Gratis advies

Het Energieloket Salland wordt bemand door energievakmannen die u graag voorzien van professioneel en onafhankelijk advies op maat. Als woningeigenaar kunt u een gratis energiescan aanvragen. Met zo'n scan krijgt u binnen twee uur inzicht in de mogelijkheden van uw huis. U kunt ook bij het energieloket terecht voor het organiseren van een buurtbijeenkomst over energiebesparing. Denk bijvoorbeeld aan advies bij het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen of isolatie. Als u in plaats van een algemene energiescan behoefte heeft aan gericht advies? Dan kunt u ook een adviesgesprek aanvragen. De energievakmannen ondersteunen u dan met gratis advies (1,5 uur).

Contact

Wilt u een gratis scan van uw huis of een adviesgesprek? Of heeft u een andere vraag aan de energievakmannen van het Energieloket Salland? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

E-mail: energieloketsalland@gmail.com

Telefoon: 06 8211 9122