adult iconContactpersonen buitengebied

Contact- en vertrouwenspersoon buitengebied Monique van Schagen

Woon je in het buitengebied van de gemeente Raalte en heb je een vraag over werken of wonen? Dan kun je terecht bij Monique van Schagen. Als contact- en vertrouwenspersoon buitengebied is zij een onafhankelijke gesprekspartner voor alle ondernemers en bewoners in het buitengebied en daarmee ook de schakel tussen de bewoners van het buitengebied en de gemeente.

Je kunt alle vragen over wonen en werken in het buitengebied aan Monique voorleggen en een afspraak maken voor een gesprek aan de keukentafel. Het kan bijvoorbeeld gaan over het bedrijf, actuele ontwikkelingen en de toekomst. Maar ook over veiligheid en wonen in het buitengebied, de relatie met medebewoners en ondersteuning die de gemeente mogelijk kan bieden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Telefoonnummer: 06 - 83 89 05 97 E-mailadres: monique.van.schagen@raalte.nl

Ruimtecoach

Heb vragen over het aanpassen van een bestemmingsplan, over vergunningen of het gemeentelijk beleid? Neem dan contact op met Dennis Witteveen via 0572 34 77 99 of mail naar ruimtecoach@raalte.nl 

Erfcoaches Babke Roeterdink en Niek Oude Scholten

Babke Roeterdink en Niek Oude Scholten zijn onafhankelijke erfcoaches in de gemeente Raalte. Zij ondersteunen erfeigenaren die hun erf of bebouwing willen verduurzamen of toekomstbestendig willen maken. Alle vragen, problemen of ideeën met het oog op de toekomst van het erf, het bedrijf en de combinatie werk/privéleven kunnen aan de orde worden gesteld, hoe klein of groot die vraag of wens ook is. De erfcoach is een volledig onafhankelijke en neutrale gesprekspartner, zonder agenda of opdracht. Indien wenselijk kunnen zij ook doorverwijzen naar andere partijen bij thema’s rondom bijvoorbeeld agrarisch ondernemen, veiligheid of sociale knelpunten. De gesprekken zijn kosteloos.

Babke Roeterdink Telefoonnummer: 06-13 48 89 67 Emailadres: broeterdink@stimuland.nl

Niek Oude Scholten Telefoonnummer: 06-38 648 447 Emailadres: niek.oudescholten@pratensis.nl

Kavelruilcoördinator

Bert Aman is financieel agrarisch adviseur en werkt als kavelruilcoördinator. Met vragen over grondruil, verkoop of koop kun je bij hem terecht.

Bert Aman Telefoonnummer: 06 531 917 67 Emailadres: ab.aman01@gmail.com

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via