Contactpersonen buitengebied

Contact- en vertrouwenspersoon buitengebied 

Monique van Schagen is per 1 maart niet langer werkzaam als contactpersoon buitengebied bij de gemeente Raalte. De rol van contactpersoon zal op korte termijn opnieuw worden ingevuld.

Erfcoaches Yvonne in 't Veld en Niek Oude Scholten

Yvonne in 't Veld en Niek Oude Scholten zijn onafhankelijke erfcoaches in de gemeente Raalte. Zij ondersteunen erfeigenaren die hun erf of bebouwing willen verduurzamen of toekomstbestendig willen maken. Alle vragen, problemen of ideeën met het oog op de toekomst van het erf, het bedrijf en de combinatie werk/privéleven kunnen aan de orde worden gesteld, hoe klein of groot die vraag of wens ook is. De erfcoach is een volledig onafhankelijke en neutrale gesprekspartner, zonder agenda of opdracht. Indien wenselijk kunnen zij ook doorverwijzen naar andere partijen bij thema’s rondom bijvoorbeeld agrarisch ondernemen, veiligheid of sociale knelpunten. De gesprekken zijn kosteloos.

Yvonne in 't Veld Telefoonnummer: 06-10 98 22 76 Emailadres: ygw.it.veld@overijssel.nl

Niek Oude Scholten Telefoonnummer: 06-38 648 447 
Emailadres: niek.oudescholten@pratensis.nl

Ruimtecoach

Heb vragen over het aanpassen van een bestemmingsplan, over vergunningen of het gemeentelijk beleid? Neem dan contact op met Dennis Witteveen via 0572 34 77 99 of mail naar ruimtecoach@raalte.nl 

Kavelruilcoördinator

Bert Aman is financieel agrarisch adviseur en werkt als kavelruilcoördinator. Met vragen over grondruil, verkoop of koop kun je bij hem terecht.

Bert Aman Telefoonnummer: 06 531 917 67 Emailadres: ab.aman01@gmail.com