Consulent Wmo (maatschappelijke ondersteuning)

“Jij vindt de vraag achter de vraag en stelt scherp op de juiste hulp”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht, eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien. Waar je meetelt en jouw werk ertoe doet. Waar we de dingen soms anders doen, als we samen vinden dat dat beter werkt. Raalte gaat volle kracht vooruit en in deze dynamiek verwelkomen we graag een

Consulent Wmo (maatschappelijke ondersteuning)


Aan het werk

Welke zorg, welke hulp werkt voor mij? Welke voorzieningen voor maatschappelijke ondersteuning komen daarbij kijken? En hoe zet ik mijn eigen kracht en netwerk in? Het maakt niet uit waarmee een van onze inwoners bij jou komt, jij vindt de vraag achter de vraag en stelt scherp op wat het beste werkt. Je hebt veel contact met gemeentelijke samenwerkingspartners. Je spart waar nodig met collega’s en bent ook voor hen beschikbaar. Je komt werken in een cluster waarin we samen zelfstandig een integrale aanpak van de zorgvraag organiseren. Je verzorgt het gehele proces voor inwoners die een beroep op ons doen: van de eerste melding tot een beschikking over wat we vanuit de Wmo kunnen betekenen. Is een maatwerkvoorziening nodig, dan kom jij op basis van het ondersteuningsplan met een passende indicatie. Je legt duidelijk uit wat de overwegingen zijn en schrijft een goede juridische onderbouwing. Zo draag je dagelijks bij aan een belangrijke taak in het sociaal domein: effectieve maatschappelijke ondersteuning die onze inwoners echt helpt.

Zo zien we jou

Jij bent een hbo-opgeleide aanpakker met een open, empathische persoonlijkheid. Je durft het voortouw te nemen, ideeën in te brengen en vragen te stellen. Je bent goed in prioriteren en kunt goed schakelen tussen situaties en gesprekken. Het liefst ben je al een ervaren, allround Wmo-consulent. Je komt goed tot je recht in een omgeving waar je ruimte krijgt voor je eigen verantwoordelijk en initiatief. Je hebt ook plezier in het samen met collega’s organiseren en doorontwikkelen van jullie werk voor de samenleving.

Zo kom je bij ons      

Je komt 32 uur in de week bij ons werken en wordt beloond vanuit schaal 9. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór maandag 10 juni via het digitale sollicitatieformulierexterne-link-icoon.De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 18 juni. Wil je nu al even contact? Bel of mail Yvonne Kemna, consulent Wmo, 06-21386505, yvonne.kemna@raalte.nl of Gert-Jan Kikkert, teamleider Wmo en Ondersteuning, 06-12662106, gert-jan.kikkert@raalte.nl.