Plan Franciscushof

Het voormalige terrein van het psychiatrische ziekenhuis Franciscushof heeft een nieuwe invulling gekregen. Het gebied in Raalte-Noord wordt een nieuwe hoogwaardige woonwijk, prachtig gelegen in een Sallands landschap.

Franciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Stedenbouwkundig en architectonisch is Franciscushof van hoge kwaliteit. Er komen ruim 300 woningen in uiteenlopende typen. Bijzondere projectbouw en vrije kavels, waarop u uw eigen droomhuis realiseert. Kijk voor meer informatie op www.franciscushof.nl.

Nu in verkoop

  • Vrije kavels in deelplan De Terpen. De gemeente Raalte biedt hier kavels aan in verschillende prijsklassen met verschillende kaveloppervlakten.
  • Deelplan Veldhof wordt ontwikkeld door Nijhuis Bouw. Nijhuis is hier gestart met de verkoop van het nieuwbouwplan Hoogh Raalte. Kijk voor informatie en beschikbaarheid op www.hooghraalte.nl.

Start verkoop 22 vrije kavels

In september is de uitgifte gestart van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel. De gemeente wil graag inspelen op de vraag naar kleinere kavels en biedt deze kavels dan ook in verschillende groottes aan. Het gaat om 16 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer kiezen. Kijk voor informatie en het actuele aanbod op www.franciscushof.nl.