Boerendag Stöppelhaene over innovatie

Boerendag Stoppelhaene
Datum 
25 augustus 2017 - 12:00

Innovatie, ‘what’s in it for me?’

“Waarom moeten we als bedrijf of organisatie veranderen? Het gaat prima zo!” Een veelgehoorde opmerking. Maar of jij nu verandert of niet, de hele wereld verandert constant en in een steeds sneller tempo. Slimme ondernemers omarmen ontwikkelingen. Zij durven het aan om te experimenteren en proberen nieuwe ideeën uit. Zo ook in jouw omgeving. Ben je benieuwd wat innovatie jou kan opleveren? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Innovatie, what’s in it for me?’ op 25 augustus in Raalte tijdens de Boerendag van Stöppelhaene.

Het programma

Wij ontvangen je graag met een lunch in de Leeren Lampe. Daarna start het inhoudelijk programma, waarin trendwatcher Ruud Veltenaar je meeneemt naar de veranderende toekomst. Zijn heldere visie op de toekomst is uniek, aanstekelijk en verfrissend! Na de pauze start het interactieve gedeelte waarin vier mensen uit de agrarische sector hun visie geven op stellingen rondom het thema innovatie. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel. Daarna kun je de ROJA bezoeken op het Stöppelhaene-terrein voor de verkiezing van de ondernemer van het jaar in Raalte.

Innovaties horen, zien en proeven!

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst wordt er niet alleen gesproken over innovatie; je kunt het ook beleven. Tijdens de lunch, in de pauze en tijdens de netwerkborrel zijn er diverse innovaties te bekijken en kun je informatie krijgen over financieringsmogelijkheden. Bij de netwerkborrel bieden ondernemers uit de regio je innovatieve hapjes aan.

Heb je een mooie innovatie die je op deze dag wilt laten zien? Stuur dan een email aan info@agrifoodinnovatie.nl.

Overzicht programma en locatie

  • 12.00 uur Ontvangst met lunch in de Leeren Lampe, Almelosestraat 2 in Raalte
  • 13.00 uur Start inhoudelijk programma onder leiding van dagvoorzitter Roland Kip, directeur LTO Noord
  • 13.00 uur Welkom door Ben Haarman, voorzitter LTO Noord regio Oost
  • 13.10 uur Interview met Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel en Martijn Dadema, burgemeester van Raalte
  • 13.25 uur Gastspreker Ruud Veltenaar geeft zijn verfrissende kijk op de veranderende toekomst
  • 14.10 uur Pauze
  • 14.30 uur Debat over innoveren, waarom en hoe?
  • 15.30 uur Afsluiting
  • 15.35 uur Netwerkborrel met innovatieve hapjes
  • 16:30 uur ROJA

Aanmelden

Meld je aan door een email te sturen of kijk op de website van het Agri&Food Innovatiecluster Regio Zwolle. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Deze vierde editie van het ‘boerendag-event Stöppelhaene’ wordt georganiseerd door het Agri & Food Innovatiecluster Regio Zwolle in samenwerking met gemeente Raalte, Stichting Stöppelhaene, LTO Noord, provincie Overijssel, De Kracht van Salland en Landstede MBO Raalte.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland, IJsseldelta en Vaart & Vechtstreek, en gemeente Deventer.