Wat we bieden

Werkomgeving

Je krijgt niet alleen een uitdagende baan, maar ook een uitdagende werkomgeving. Met ruim 250 collega’s halen wij het onderste uit de kan voor al onze dorpen. Collegialiteit en verbondenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen doet ertoe en er wordt van iedere collega toegevoegde waarde verwacht. We bieden ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te experimenteren met nieuwe oplossingen. De grote verbondenheid zie je terug in onze actieve personeelsvereniging.

Leren en ontwikkelen

Ons werk is mensenwerk en goede mensen vormen een goede organisatie. Daarom stimuleren we je ontwikkeling en faciliteren we je om te investeren in zowel vakinhoudelijke als persoonlijke groei.  We staan niet op onszelf en vormen met 25 gemeenten een talentenregio met veel doorgroeikansen. Hier zie je bijvoorbeeld interne vacatures als eerste. 

En verder

En verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Zo regelen we de balans tussen werk en privé samen goed. Je krijgt voldoende mogelijkheden om je werkzaamheden uit te kunnen voeren op de plek en tijd die past bij het resultaat dat je wilt behalen. In overleg met je cluster bepaal je je werktijden en -dagen. Ook kennen we een Individueel Keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget, bestaande uit vakantiegeld en dertiende maand. Tot slot kun je gebruik maken van collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering.

Bekijk de CAO voor gemeenten met alle arbeidsvoorwaarden.