Werken bij gemeente Raalte

Werken voor Raalte

Het is onze missie om een gewaardeerd partner te zijn voor onze inwoners, organisaties en instellingen. Voorspelbaar en snel als het kan, meedenkend en wendbaar als dat nodig is en altijd betrouwbaar. Gewaardeerd partnerschap uit zich voor ons door een betrouwbare overheid te zijn, door verbindend, oplossingsgericht én slim te werken.

Kracht van de samenleving

Zo maken we samen met alle betrokkenen onze dorpen tot een prachtplek om te wonen, werken, leven en recreëren. Wij geloven in de kracht van de samenleving. Daarom is in onze dienstverlening aan de behoefte van inwoners leidend. Dit betekent dat we ideeën en initiatieven vaker benaderen vanuit ‘ja, mits’ in plaats van ‘nee tenzij’. Samen met klanten en partners werken we echt samen aan maatschappelijke opgaven.

Gedreven en betrokken

Met ruim 250 collega’s halen wij het onderste uit de kan voor al onze dorpen. Collegialiteit en verbondenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen doet er toe en er wordt van iedere collega toegevoegde waarde verwacht. We bieden ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te experimenteren met nieuwe oplossingen. Iedere collega heeft een thuisbasis in een cluster, waarbinnen aandacht is voor ontwikkeling, reflectie en welzijn.