Besparen op energiekosten met Gezondverzekerd - Goedkope energie

Armoede en schulden zijn een groeiend probleem in Nederland. Daar komt bij dat de prijzen van energie op dit moment hard stijgen. Daarom ondersteunt De gemeente Raalte mensen die het financiëel moeilijk hebben. Met tips en overstapmogelijkheden helpen we inwoners te besparen op hun energiekosten. 

Op de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie geeft Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie tips en informatie om jouw energiekosten te verlagen. Maar je vindt hier ook informatie over jouw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie geeft je persoonlijk advies!

Voordelen van Goedkope energie

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Stap je over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie, dan krijg je de volgende voordelen:

  • Je betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • Je ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op je rekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Je krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt je met het beste advies voor jouw situatie. 

Voor meer informatie over hoe jij het beste kunt besparen op jouw energiekosten ga je naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie. Heb je nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389. Of neem contact op met Humanitas via het telefoonnummer 06 481 610 70.