default iconBeleidsadviseur warmte en energie

beleidsadviseur warmte en energie foto

“Zorg jij dat wij er ook in de toekomst warm bij zitten?”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 

Beleidsadviseur warmte en energie

Dit doe jij voor ons

In het cluster duurzaamheid ben jij de maker én uitvoerder van collectieve en individuele projecten in de warmte- en energietransitie. Jij vertaalt strategische doelen en ambities naar tactische plannen en projecten.  Denk dan aan het uitwerken van buurtwarmteplannen, isolatie- en bespaarprojecten of de verduurzaming van bedrijventerreinen. Je schakelt soepel op verschillende niveaus en bent een gesprekspartner voor inwoners, externe partijen, collega’s en ons gemeentebestuur. Je eerste aandachtsgebied is warmte en energie, maar dit kan door ontwikkelingen in de samenleving verschuiven naar een ander vlak van verduurzaming.

Dit ben jij

Het in beweging houden van een duidelijke strategie voor de toekomst van onze energie- en warmtevoorziening is een complexe uitdaging. Jij bent in staat deze uitdaging met een open en positieve blik te benaderen. Je pragmatische aard met talent voor organisatie is wat jou kenmerkt. Je hebt al enige ervaring als beleidsadviseur en weet daardoor hoe je met verschillende belangen vanuit inwoners, politiek en beleid omgaat. Je communiceert effectief in je advisering en weet op verschillende niveaus binnen de organisatie vraagstukken te behandelen. Hierin denk jij vooruit, maar handel je dichtbij.

Dit krijg jij van ons

Je krijgt een belangrijk en verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid. Wij geven je de ruimte om je professie te laten zien en om je eigen ding te kunnen doen. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat minimaal 32 uur in de week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond vanuit functieschaal 9 of 10. Wil je meer weten? Kom kennismaken op vrijdag 1 juni tussen 15:00 en 17:00 uur. Meld je aan via het aanmeldformulier. Weet je nu al dat dit jouw baan is? Solliciteer dan vóór 6 juni via de digitale sollicitatielink. De gesprekken vinden plaats op 19 juni. Andere vragen? Bel dan met Justin Brunsting via 06 272 672 09.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via