Vacature beheerder civiele techniek

default iconBeheerder civiele techniek

In het hart van Salland ligt de gemeente Raalte.  Een gemeente waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Bij domein Beheer werken we aan een mooie, gezonde en (sociaal) veilige leefomgeving voor onze inwoners, ondernemers en recreanten. Een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden voeren we in eigen beheer uit. In verband met de herverdeling van taken versterken wij ons team met een

Beheerder civiele techniek

Dit doe jij voor ons     

Jij geeft vorm aan het beheer van onze wegen, bermen en sloten, civieltechnische kunstwerken, openbare verlichting en wegmeubilair. Je hebt een belangrijke positie in het afwegen van risico’s, prestaties en kosten.  Je vertaalt dit naar jaarplanningen en stemt deze af met betrokkenen binnen en buiten onze organisatie. Je gaat aan de slag met uitdagingen zoals het toekomstbestendig en duurzaam maken van (het beheer van) de openbare ruimte. Waar mogelijk kiezen wij voor een integrale aanpak.

Samen met vakspecialisten, opzichters en teamleiders ben jij verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding, opdrachtverlening en beheersing van zowel onze eigen werkzaamheden, als werkzaamheden van externe diensten zoals asfaltonderhoud. Ook draag je bij aan het afhandelen van storingen, incidenten en meldingen. Jij wordt op jouw vakgebied aanspreekpunt voor onze inwoners en andere betrokkenen. Om ons werk makkelijker te maken gebruiken we diverse beheersystemen. Jij draagt bij aan het (laten) vullen en ontwikkelen van deze beheerssystemen.

Dit ben jij

Jij bent klantgericht, werkt graag samen en bent analytisch ingesteld. Je hebt graag de zaken op orde, maakt dat inzichtelijk en je laat je niet snel gek maken. De ideale kandidaat heeft een (civiel) technische achtergrond op HBO niveau en enkele jaren ervaring als beheerder of assetmanager bij een overheidsinstelling, of heeft MBO+ niveau met ruime ervaring.

Dit krijg jij van ons

Jouw functie is niet in steen gebeiteld. Jij krijgt de kans om samen met een enthousiast en betrokken team vorm te geven aan een toekomstbestendig beheer. We helpen jou hierbij door het geven van zowel vertrouwen als feedback. Alles met één doel: het samen nog beter doen. We laten je niet zwemmen, maar nemen je op in ons team en maken je wegwijs in de gemeente.  Je directe collega’s werken ongeveer 60% van hun tijd op één van de werklocaties van de gemeente.

Deze functie beslaat 36 uur per week en wordt beloond vanuit functieschaal 9. Daarbij krijg je een individueel keuzebudget van ruim 17%. Met dit budget kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen of je kunt het laten uitbetalen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij goed functioneren zetten we deze om in een vast dienstverband.

Zo kom je aan tafel

 Heb je zin om op de koffie te komen? Laat het voor 26 maart 2023 weten via het digitale sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten? Informeer dan bij Martijn Bulsink, domein Beheer, 06 2653 0423.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via