Beheerder civiel

"Raalte groeit. Groei jij mee?"

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Beheerder Civiel

Aan het werk

Jij wordt in korte tijd een bekend gezicht in onze gemeente. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor inwoners, bedrijven en collega’s die ideeën of plannen hebben waarin een uitdaging zit voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Je hebt een echte sleutelrol als verbinder van ons beleid met ambities binnen de gemeentegrenzen. Jij werpt jouw beheerdersblik op uitvoerbaarheid van plannen. Je toont inlevingsvermogen, beoordeelt wat wel of niet gaat werken en geeft met tact een heldere uitleg bij keuzes en besluiten. Je maakt zelf ook beheersplannen. Data uit de praktijk neem jij mee naar bijstellingen voor de best mogelijke inzet van mens en budget. De gemeente gaat meer data- en risicogestuurd werken. Jij gaat hiertoe de beheerssystemen verder ontwikkelen en op basis daarvan onderhoudsplannen maken. Intern ben je nauw betrokken bij het werk van onze eigen regisseur voor dit onderdeel van de gemeente, bij de opzichters en je collega’s van het cluster civiel. Jouw prestaties zijn direct verbonden met hoe onze dorpen en wijken erbij staan. Dankzij jouw inzet kan iedereen genieten van een kwalitatief goede openbare ruimte.

Zo zien we jou

Je hebt een civieltechnische achtergrond en het liefst heb je werkervaring in een beheerorganisatie. Ervaring met wegbeheer en beheersystemen is wat ons betreft een groot pluspunt. Je kunt met allerlei mensen overweg en stelt je overal op als een gelijkwaardig gesprekspartner. Als collega ben je gericht op samenwerking, breng je gezelligheid en sta je voor je vak. 

Zo kom je bij ons

Je komt 32 tot 36 uur in de week bij ons werken. We belonen jou vanuit schaal 9. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór dinsdag 21 mei via het sollicitatieformulierexterne-link-icoon. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 5 juni. Wil je nu al even contact? Bel of mail met Martijn Bulsink, 06-26530423, martijn.bulsink@raalte.nl.