Bedrijfskavels De Zegge VII

Ondernemen doet u in De Zegge VII Raalte!

Zoekt u met een klein, middelgroot of groot bedrijf een plek om te groeien? Is uw bedrijf actief in  de sector industrie, bouw, transporten en distributie of groothandel uit milieucategorie 1 tot en met 4? Zoek dan niet verder!

Met haar centrale ligging en uitstekende arbeidsmentaliteit is Raalte met De Zegge VII de uitvalsbasis die u zoekt. Met flexibele kavels weten wij zeker dat de Zegge VII altijd past bij de bouwplannen van uw bedrijf.

Bestemmingsplan De Zegge VII

Voor het gebied De Zegge VII ligt een onherroepelijk bestemmingsplan. Dit betekent dat, behoudens bijzondere ruimtelijke procedures, er direct bouwrecht op De Zegge VII is. Tegen bouwaanvragen die rechtstreeks voldoen aan het bestemmingsplan kan geen bezwaar en beroep meer worden ingesteld.

Stedenbouwkundig plan

Om De Zegge VII een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein te laten zijn is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. In het beeldkwaliteitsplan is per deelgebied aan de hand van eisen voor stedenbouw, architectuur en openbare ruimte aangegeven welke beeldkwaliteit wordt nageleefd.